Сходові поручні з ДПК

Сходові поручні з ДПК

Що таке перила і для чого вони потрібні?
Сходи і балкони в інтер'єрі та екстер'єрі грають важливу роль. Вони завжди привертають увагу на себе, виглядають красиво і багато за рахунок вертикальних огорож - перил. Перила можуть бути зроблені з різних матеріалів, різної форми і дизайну. Головною метою їх є безпека руху по сходах або знаходження на балконі.

При виборі перил для вас, а особливо для ваших дітей, необхідно продумати наступні моменти:

         • матеріал, з якого виготовляються перила, повинен бути якісним, довговічним, красивим;
         • поверхню перил повинна бути ідеально гладкою;
         • дуже важливий показник - це висота перил, його потрібно враховувати при проектуванні. Мінімальна висота перил повинна становити 90         сантиметрів;
         • потрібно врахувати відстань між балясинами, воно не може перевищувати 15 сантиметрів, щоб дитина не змогла випасти зі сходів (суцільна їх установка тільки вітається);
         • для дітей нерідко ставлять додаткові поручні висотою близько 65 см.

Якщо сходова конструкція вузька, то можна встановити поручні тільки з одного боку. Для широких сходів, щоб забезпечити прохід вгору і вниз одночасно, краще поставити перила з двох сторін.

З чого роблять перила?

Найчастіше, використовують перила, виготовлені з дерева або металу.
Дерев'яні перила більше застосовуються всередині будівлі (на сходах), рідше на присадибних ділянках будинків, в садах і парках, тому що цей матеріал схильний до швидкого зносу під впливом атмосферних опадів.
Металеві перила часто застосовуються на відкритому повітрі для сходових конструкцій, балконів, балюстрад і т.д., тому що вони добре переносять атмосферні умови. Але якісні та красиві металеві перила за ціною виходять дорого.

Перила з деревинно-полімерного композиту

Це досить новий матеріал, який використовується для виготовлення сходових перил. Але ДПК вже добре зарекомендував себе в якості основи для терасових дощок і сайдингу. По-цьому немає ніяких сумнівів, що і сходові поручні, виготовлені з ДПК, будуть служити вірою і правдою багато років.
Так, наприклад, композитні перила для сходів з ДПК мають ряд унікальних властивостей:

           • Не зношуються довгі роки,
           • Не підтримують горіння,
           • Витримують різні атмосферні дії,
           • Не піддаються впливу бактерій, грибків, цвілі,
           • Легко миються звичайною водою.

Виготовляються перила стандартного розміру, по 4 погонних метра. При цьому, Ви можете порізати його в будь-який потрібний розмір самостійно, або замовити порізку у нас. Сходові поручні ДПК могутт бути матовими, що імітують структуру дерева, або глянсовим. Перила з ДПК стійкі до всихання і дії підвищеної вологості.

Якщо ви бажаєте не тільки прикрасити інтер'єр, фасад будинку, присадибної ділянки за допомогою поручнів, а й зробити їх надійними, якісними і довговічними, вибирайте перила з ДПК!
Ознайомитися з асортиментом, а також купити перила з ДПК можна у нас на сайті.